Sporočilo Juventusa: Radi imamo Pogbaja, a ga ne želimo

Serie A 9. Okt 201811:27 > 11:28
Clive Mason Getty Images Sport

Športni direktor Juventusa Fabio Paratici je zavrnil možnost, da bi si v prihodnosti francoski nogometaš Paul Pogba spet lahko oblekel dres torinskega Juventusa.

Vezni nogometaš Manchester Uniteda in francoske reprezentance Paul Pogba je zapustil torinski Juventus leta 2016, ko je odšel na Otok k rdečim vragom. Britanski mediji pa v zadnjih mesecih pogosto opozarjaja na skrhane odnose Pogbaja in glavnega trenerje Uniteda Joseja Mourinha in posledično namigujejo, da bi lahko zaradi spora med igralcem in trenerjem Pogba iskal nov klub, največkrat pa se je v napisanih vrsticah omenjal Juventus, ki želi v naslednjih letih zgraditi še bolj zvezdniško ekipo. 

Na vse govorice in pisanje pa se je odzval športni direktor Juventusa Fabio Paratici, ki francoskega nogometaša spoštuje, a pravi, da si ga pri stari dami ne želijo: “Radi imamo Paula, z njim imamo fantastičen odnos. Nikoli pa se nismo dogovorajali za njegov povratek v Juventus, nisti se ne bomo v prihodnosti.” 

Podobno je Paratici dejal tudi za izjemnega vezista Lazia Sergeja Milinkovića Savića: “SMS? Je fantastičen igralec, a se z njim nismo pogovarjali, tudi z Laziem ne.”