"Ko je prišel CR, sem jaz moral oditi"

Serie A 19. Okt 201811:59 > 12:01
Getty Images/ Valerio Pennicino

"Ko je prišel Ronaldo, so mi pri Juventusu dejali, da moram oditi. Praktično so me pregnali, to vsi vedo. Odhod iz Torina ni bila moja odločitev," je razkril očitno nekoliko užaljeni Gonzalo Higuain.

Gonzalo Higuain je zavetje našel v svetovni prestolnici mode. Odlični Argentinec se je hitro vklopil v novo okolje pod vodstvom legendarnega Gennara Gattusa, a ni pozabil, kako hitro so se mu odrekli v Torinu. “Ko je prišel Ronaldo, so mi pri Juventusu dejali, da moram oditi. Praktično so me pregnali, to vsi vedo. Odhod iz Torina ni bila moja odločitev,” je za slovito Gazzetto dejal Pipita in dodal: “Milan je bil najboljša možnost. Gattuso ima nekaj drugega. Ko vas pogleda v oči, ugotovite, kako rad ima nogomet.”

Pred Milanom in Juventusom je Higuain navduševal navijače na kultnem San Paolu, kjer je sodeloval tudi z zdajšnjim trenerjem Chelseaja Mauriziem Sarrijem. “V tem trenutku je Sarri najboljši trener, s katerim sem sodeloval. Kar se tiče predsednika De Laurentiisa, imajo z njim vsi težave. Cavani, Lavezzi pa sedaj tudi Sarri – vsi so imeli čudne odhode,” je svojo “dušo odprl” Higuain in se dotaknil tudi vročekrvnih navijačev Napolija: “Jaz z njimi nimam težav, to se bila prelepa tri leta.”