Bo Juventus za povratek Pogbaja žrtvoval Dybalo?

Serie A 2. Nov 201814:31 > 14:35
Getty Images/Lintao Zhang

Italijanski časopis Corriere Torino poroča, da se je Juventus pripravljen odreči Paulu Dybali, razlog pa naj bi bil zelo enostaven. Stara dama bi si z njegovo prodajo zagotovila sredstava za povratek Paula Pogbaja.

Trenutno je na tržišču kar nekaj vrhunskih igralcev. Če bi lahko izpostavil le enega, ki bi ga pripeljal v Bayern, potem bi to bil Dybala,” je aprila 2017 povedal predsednik bavarskega velikana Karl-Heinz Rummenigge. S prestopom Paula Dybale seveda ni bilo nič, Argentinec pa bi v kratkem vendarle lahko postal vroča “roba” na nogometni tržnici.

Lokalni časopis je danes poročal, da je Juventus v prihodnjem letu pripravljen prodati Dybalo, saj bi s tem lahko uresničil finančno zelo zahteven projekt, ki ga načrtujejo pri serijskih italijanskih prvakih.

Paul Pogba naj bi bil glavna želja stare dame. Francoz je pred dvema letoma odšel k Manchester Unitedu, a tam ni povsem zadovoljen. Ker bo Pogba zagotovo zelo drag, pri Juventusu tako najprej načrtujejo prodajo Dybale, za katerega bi morali iztržiti vsaj 100 milijonov evrov.

24-letni Argentinec je v tej sezoni v Serie A in v ligi prvakov odigral 11 tekem ter dosegel pet golov in dodal še eno asistenco.