Ancelotti: Ronaldo je še vedno tak, kot je bil

Serie A 18. Dec 201815:28 > 15:39
Denis Doyle/Getty Images

Trener Napolija Carlo Ancelotti je v oddaji "Tiki Taka" spregovoril od Cristianu Ronaldu in se spomnil na čase, ko je s Portugalcem sodeloval pri Real Madridu.

Carlo Ancelotti in Cristiano Ronaldo sta v tej sezoni znova v isti ligi. Italijanski trener in portugalski nogometaš sta pri kraljevem klubu sodelovala dve leti. Med letoma 2013 in 2015 je Real pod taktirko Ancelottija osvojil ligo prvakov, kraljevi pokal, evropski superpokal in klubsko svetovno prvenstvo.

Mislim, da se Cristiano od takrat ni veliko spremenil. Videla sva se, ko smo igrali proti Juventusu. Po tekmi nisva govorila, a deloval mi je kot običajni Ronaldo. On je vedno odločen in motiviran,” je povedal Ancelotti.

Portugalec bo v tej sezoni z Juventusom skušal osvojiti ligo prvakov, prva prepreka na poti do cilja pa bo Atletico Madrid. Ancelotti je z udejstvovanjem v ligi prvakov že sklenil, saj je Napoli v skupini s PSG-jem in Liverpoolom osvojil tretje mesto in se seli v evropsko ligo.

Liga prvakov nam veliko pomeni. Ni nam uspelo, da bi ostali v najelitnejšem tekmovanju, zato bomo pot nadaljevali v evropski ligi. V zadnjih letih so to tekmovanje osvajale le velike ekipe kot so Atletico, Chelsea in Manchester United. Imamo priložnost za lovoriko, zato moramo biti zelo motivirani,” dodaja italijanski trener.