Direktor Interja: "Mourinjo nas ne zanima"

Serie A 30. Dec 201816:24 > 16:26
Alex Livesey/Getty Images

Športni direktor Interja Piero Ausilio je izjavil, da Nerazzurri zaupajo trenerju Lucianu Spallettiju, in da o morebitnem povabilu Joseja Mourinja nazaj v Milano nihče ne razmišlja.

Mourinha so pred kratkim odslovili pri Manchester Unitedu in že so se začela ugibanja imen klubov, pri kateri bi Portugalec utegnil nadaljevati kariero.

Vrnitev v Inter, s katerim je tedaj uspešni Jose leta 2010 osvojil trojno krono, se je zazdela kot ena izmed prvih možnosti, a je direktor Nerazzurrov to idejo jasno odbil.

“Mourinho ni senca, o njemu se bo vedno govorilo. Ne preseneča me, da ga povezujejo z nami po odhodu iz Uniteda, a kar se nas tiče – trudimo se delati racionalne stvari. Imamo projekt, ki je bil zastavljen pred letom in pol s Spallettijem, ki bo tudi ostal na svojem mestu več let. Popolnoma mu zaupamo,” je bil jasen Ausilio.

Klub iz Milana je trenutno na tretjem mestu lestvice Serie A z 39 točkami, 14 manj od vodilnega Juventusa. Nastopil je tudi v skupinskem delu Lige prvakov, v nadaljevanju pa ga čakajo tekme v Ligi Evropa.