Cristiano vabi Jamesa v Juventus

Serie A 5. Feb 201920:53 > 21:10
Dennis Doyle/Getty Images

Cristiano Ronaldo je poklical Jamesa Rodrigueza z namenom da bi ga prepričal v prestop k Juventusu poleti.

Nogometaša sta bila soigralca pri Real Madridu. Ronaldo izgleda navdušen nad idejo, da bi James zapustil bivši klub in se mu pridružil v Turinu.

Jamesu se izteka 2-letno obdobje posoje pri Bayern Munchnu in zdi se, da ima veliko potencialnih novih delodajalcev, v kolikor njegov prestop ne bo trajen.

La Gazzetta dello Sport in Corriere dello Sport sta v decembru objavila intrvjuja, kjer Portugalec omenja Rodrigueza, ko so ga vprašali po Marcelu in Iscu, če bi ju imel v Juventusu.

“Vidim, da pišejo o Jamesu, Balu, Asensiu, a, iskreno, Juventus ne potrebuje nobenega igralca,” je povedal. “Vprašajte predsednika. Marcelo je močan, odprli bi vrata dobrim nogometašem in Marcelo je eden izmed njih,” je razložil.

Podobnih karakteristik kot James je tudi Paulo Dybala. S to Cristianovo izjavo Portugalec le ne želi dvigati prahu okoli tega, eno je kaj pove v javnosti – da ne povzroča razburjenja, drugo pa je kaj misli – želi Jamesa v Juventusu.

Kar se tiče Kolumbijca, je že dal vedeti Bayernu, da tam ne želi nadaljevati svoje poti, čeprav imajo Bavarci možnost odkupa od Reala ob izteku posoje poleti.

Rodriguez bi se raje vrnil h Galaktikom, ampak z Ronaldom, ki ga vabi k Juvetusu, si lahko še premisli.