Juventus: Todibo ušel v Barco, De Ligt ne bo

Serie A 7. Feb 201914:36 > 14:53
Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Nogometašev agent Mino Raiola se bo sestal z vodstvom italijanskega kluba

Matthijs de Ligt, zvezni igralec Ajaxa, ki je na radarju Barcelone, je pritegnil pozornost še enega evropskega velikana. Zanj se resno zanima italijanski klub Juventus, ki si ga želi zagotoviti za svojo obrambno vrsto. 19-letni nizozemski nogometaš je v pričakovanju svoje naslednje destinacije, ki naj bi bila Barcelona, a izgleda, da njegov predstavnik Mino Raiola nima najboljših odnosov s Katalonci.

Prav Raiola se bo v prihodnjih dneh sestal z vodilnimi iz Juventusa. Torinčani se bodo pogajali o podaljšanju pogodbe Moisa Keana, enem izmed vzhajajočih zvezd torinskega kluba, katerega zastopnik je prav tako Raiola. Obenem, kot poroča Tuttosport, pa želi Juventus izkoristiti priložnost za pogovor o De Ligtu in predlagati vnaprejšnji dogovor o morebitni pogodbi z mladim Nizozemcem.

Juventusu se mudi poiskati osrednjega branilca zaradi let trenutne obrambne vrste ekipe. Chiellini je pri 34, Berzagli pri 37, Caceres bo kmalu dopolnil 32 let, ostane samo še Rugani (24). In velik izbranec Juventusa, ki mu je Todibo že pobegnil v Barco, je De Ligt. In situacija se lahko ponovi, če se ne bodo podvizali.