Burna reakcija Balotellija zaradi izjave Bonuccija

Serie A 3. Apr 201917:56 > 18:08
Twitter

Po rasističnem izpadu navijačev Cagliarija, ki so bili namenjeni mlademu Moiske Keanu se na družbenih omrežjih oglašajo nogometaši s cele Evrope v podporu mlademu Italijanu. Nekateri pa se čudijo tudi izjavi, ki jo je po tekmi podal Leonardo Bonucci.

Navijači Cagliarija so se na včerajšnji tekmi proti Juventusu spravili na mladega Moise Keana, ki jim je odgovoril z zadetkom in potem tudi posebnim slavjem.

To slavje očitno ni bilo po godu njegovemu soigralcu Leonardu Bonucciju, ki je po tekmi v izjavi za javnost povedal: “Po golu so sledile rasistične opazke, Blaise jih je slišal in se razjezil. Mislim, da gre za polovično krivdo, 50:50, saj Moise ne bi smel narediti, kar je naredil, in navijači se ne bi smeli odzvati kot so se. Smo profesionalci, biti moramo za zgled drugim, ne pa provocirati.”

Marsikomu ni bila všeč niti izjava izkušenega branilca. Dokaj hitro se je na družbenem omrežju oglasil njegov rojak Mario Balloteli, ki je zapisal: “Bravo! In povej Bonucciju, da ima srečo, ker me ni bilo tam. Namesto da bi te branil, je naredil to? Resnično sem šokiran.”

Malce bolj nežno pa se je odzval Raheem Sterling, ki je prav tako stopil v bran napadalcu Juventusa. “Krivda je 50:50, Bonucci. Temu se lahko samo smejiš.”