Pripravljen na selitev: Monaco ponuja Icardiju 12M €

Serie A 19. Avg 20193:06 > 3:09
Emilio Andreoli/Getty Images

Kot poroča italijanski RAI, bo Mauro Icardi iz Interja prestopil v vrste Monaca, ki argentinskemu napadalcu ponuja 12 milijonov letne plače.

Za prestop težavnega argentinskega napadalca Maura Icardija bo Monaco plačal okoli 60 milijonov evrov, kolikor je bil pripravljen odšteti tudi Napoli, a Inter ni želel prepustiti svojega igralca neposrednemu rivalu v boju za naslov. Pogodba je sicer drugačna, kot tista, ki jo je bil pripravljen sprejeti tudi Napoli, saj so mu Neapeljčani ponujali 7,5 milijona evrov letne plače, v kneževini pa jih bo dobil 12.

V naslednjih nekaj dneh bo prihodnost Icardija postala precej bolj znana, jasno pa je, da potrebuje nov klub, potem ko so odnosi z Interjem že leto dni precej skrhani.

Nekdanji kapetan Interja se je v godlji znašeč, pote ko ni želel podaljšati pogodbe z Interjem, pa čeprav je v medijih govoril, da je za vedno zvest milanskemu klubu. Olja na ogenj je z nepremišljenimi izjavami dolila še agentka in žena nogometaša Wanda Nara, zdaj pa se zdi, da bo skoraj enoletna saga vendarle končana.

https://twitter.com/ligue_infos/status/1163234601906692097