Boban: To je grozno, vendar verjamemo v Piolija

Serie A 23. Dec 20198:41 > 8:46
Getty Images/Alessandro Sabattini

Milan je v nedelju doživel enega najtežjih porazov v svoji zgodovini, potem ko je bila Atalanta v Bergamu boljša s 5:0. Josip Iličić je nekdanjim evropskim prvakom zabil dva zadetka.

Po koncu obračuna v taboru Milana, razumljivo, nihče ni bil posebej razpoložen za pogovor z novinarji, vseeno je pred sedmo silo stopil športni direktor Zvonimir Boban in povedal tisto, kar so predstavniki sedme sile (verjetno) želeli slišati: “To je grozno, to ne more biti Milan. Vemo, da ne moremo vrniti tistega Berlusconijevega v letu dni ali šestih mesecih, vendar moramo napredovati. Zadnja dva meseca sta bila obupna pa še ta poraz … Morali se bomo prebuditi in se odzvati. To za nas ne bo lep božič,” je resnici v oči pogledal prvi operativec velikana iz svetovne prestolnice mode.

Vodilni možje Milana v prihajajočem prestopnem roku, ki se začenja januarja, ne bodo sedeli križem rok. Okrepitve so nujno zlo, da se katastrofa iz Bergama v prihodnje ne bi ponovila.

Dali bomo vse od sebe, da bi izkoristili potencial, ki ga imamo. Brez dvoma moramo razmisliti o okrepitvah na določenih položajih. Ta ekipa je zelo mlada, toda to je klubska politika. Seveda to ne sme biti izgovor. Takoj želimo biti konkurenčni, zelo dobro se zavedmao, da to ne gre prek noči in da za to potrebujemo čas,” je dodal Boban in poudaril, da ima trener Stefano Pioli še naprej zaupanje uprave kluba in navijačev.