Sarri: Hvala materi Ronalda, da je rodila mojstra

Serie A 23. Jan 20201:58 > 1:58
Yifan Ding/Getty Images

Trener Juventusa Maurizio Sarri ni štedil s pohvalnimi besedami na račun svojega prvega zvezdnika Cristiana Ronalda, potem ko se je Juventus preko AS Rome uvrstil v polfinale italijanskega nogometnega pokala.

Juventus je v četrtfinalu nogometnega italijanskega pokala v derbiju proti Romi že v prvem polčasu dosegel tri zadetke, mrežo moštva iz večnega mesta pa je načel Cristiano Ronaldo, ki je na vsaki svoji tekmi v dresu torinskega moštva v letu 2020 dosegel zadetek.

Povezano

CR7 je tako na zadnjih 13 odigranih tekmah dosegel kar 10 zadetkov, to pa je bil že sedmi, ki ga je portugalski zvezdnik dosegel leta 2020.

“Ronaldo je v neverjetni strelski formi, stalno dosega zadetke. Na prvi pogled res ne vidim, kje bi lahko še napredoval. V nekaterih trenutkih mogoče le še v obrambi. Ne morem mu zameriti ničesar. Lahko se le zahvalimo njegovi materi, da je rodila takšnega nogometaša,” je v svojem slogu po tekmi dejal glavni trener torinskega kluba Maurizio Sarri

Ronaldo je sinoči dosegel svoj prvi zadetek v italijanskem pokalu, kar pomeni, da se je med strelce vpisal že v 15 različnih klubskih tekmovanjih v karieri.