Juve tudi brez CR7 do treh točk, vrnitev Chiellinija

Serie A 16. Feb 202017:14 > 17:23
Getty Images

Juventus je pred domačimi gledalci prišel do zmage z 2:0 na ekipo Brescie. V ekipi stare dame tokrat ni bilo prvega zvezdnika Cristiana Ronalda, se je pa zato po težki poškodbi vrnil Giorgio Chiellini.

Juventus, ki ima v letošnji sezoni ogromno težav, v Serie A stari dami težave povzročata predvsem Lazio in Inter, ki močno dihata za ovratnik Juventusu.

Stara dama je danes pred domačimi gledalci z 2:0 premagala Brescio. Za črno-bele sta zadela Paulo Dybala v prvem in Juan Cuadrado v drugem polčasu.

Hkrati pa je domačim delo olajšal tudi Florian Aye, ki je v zaključku prvega polčasa v samo štirih minutah prejel dva rumena kartona in moral predčasno z igrišča.

Brez nastopa je tokrat ostal Cristiano Ronaldo, ki mu je trener Maurizzio Sarri privoščil počitek. Se je pa zato v 78. minuti po hudi in dolgi poškodbi vrnil izkušeni osrednji branilec Giorgio Chiellini.

Juventus je sedaj skočil na prvo mesto, kjer ima 57 točk, Inter drugi s tekmo manj ima 54 točk, tretji Lazio prav tako s tekmo manj pa ima 53 točk.