Juve se ne šali: 50 milijonov + Ramsey za Pogbaja

Serie A 21. Feb 202011:43 > 11:44
Jan Kruger/Getty Images

Italijanski mediji pišejo, da Manchester United v zameno za Paula Pogbaja pričakuje okoli 150 milijonov evrov, vendar so na Old Traffordu očitno pripravljeni prisluhniti ponudbi Juventusa.

Juventus je pripravljen ponuditi 50 milijonov evrov in Aarona Ramseyja, da bi se v Torino vrnil Paul Pogba. Ramsey je v Italijo brez odškodnine prišel pred začetkom letošnje sezone iz Arsenala, vendar pod vodstvom Maurizia Sarrija ne uspe priti do prave priložnosti. Tudi Pogba še zdaleč ni srečen na Old Traffordu in domnevno nima prav veliko proti povratku v klub, za katerega je igral med letoma 2012 in 2016.

Pogba je leta 2009 kot 16-letni mladenič prišel v Manchester United iz Le Havrea, tri leta kasneje pa brezplačno odšel v Torino. Legendarni Alex Ferguson je kasneje odkril, da bi moral Pogba takrat podpisati novo pogodbo z rdečimi vragi, vendar je vmes posegel njegov menedžer Mino Raiola, ki se je medtem vse dogovoril z Juventusom.

Francoz je v Torinu ostal do leta 2016, ko se je za takrat rekordih 105 milijonov evrov vrnil v United. Je napočil čas za drugi povratek na italijanski škorenj?