Ronaldov odhod domov razbesnel številne

Serie A 26. Mar 202013:03 > 13:12
Printscreen

Nekdanji predsednik Juventusa Giovanni Cobolli Gigli je ostro napadalec Cristiana Ronalda, ker je zapustil karanteno v Torinu, da bi zaradi svoje mame odpotoval na Portugalsko.

Potem, ko je Juventus potrdil, da se je Daniele Rugani okužil s koronavirusom, je bil torinski klub med prvimi, ki je svoje igralce poslal v samoizolacijo. V naslednjih dneh se je izkazalo, da je veliko igralcev izolacijo slabo prakticiralo, saj so številni dobili dovoljenje, da odpotujejo iz Torina, pa čeprav še ni preteklo 14 dni osamitve. 

Prvi je dovoljenje dobil Cristiano Ronaldo, ki se je vrnil na Portugalsko zaradi mame, ki ima težave z zdravjem. Ronaldo je v karantetni v svoji hiši v domovini, kjer je tudi njegova mati, ki je bila nekaj dni nazaj odpuščena iz bolnišnice. 

https://www.instagram.com/p/B-Fg-jTngOQ/

Nekdanji predsednik Juventusa Giovanni Cobolli Gigli je v nedavnem intervjuju za italijanski radio ostro kritiziral Portugalca.

“Zadeva se je v Juventusu začela zapletati v trenutku, ko je Ronaldo odšel. Rekel je, da gre na Portugalsko zaradi svoje bolne mame, a zdaj izgleda, kot da se samo slika poleg bazena. Ko je bila zanj narejena izjema, so vsi igralci želeli oditi. Ne bi smelo biti tako. Vsi bi morali biti v karanteni.”

“Po drugi strani ne razumem niti igralcev, ki želijo iti iz Italije. Vem, lahko je zdaj kritizirati, a kasneje jim bo zelo težko omogočeno priti nazaj v formo, saj bodo ob povratku v Italijo morali biti v karanteni še dodatnih 14 dni,” je dejal Gigli.

Serija fotografij Ronalda na družabnih omrežjih ni razbesnela samo Giglija, svoje nezadovoljstvo so izrazili tudi številni navijači Juventusa.