Higuain bi lahko postal "milijonar"

Serie A 3. Apr 202019:36 > 19:45
Emilio Andreoli, Getty Images Sport

Argentinski napadalec Gonzalo Higuain v tej sezoni igra za Juventus. Glede na to, da mu pri Stari dami veliko plačujejo pa je želja, da se ga znebijo. In zdi se, da je rešitev na vidiku.

Gonzalo Higuain je k Juventusu prišel leta 2016 potem, ko je predtem igral za Napoli. Nato je odšel na posojo k Chelseaju in Milanu, vseskozi pa se zdi, da mu v klubu niso prav pretirano zaupali pa čeprav so bile njegove predstave solidne. Pri 32-letih je jasno, da se počasi bliža konec kariere in morda skorajda ni lepšega, da bi se Higuain od nogometa poslovil tam, kjer se je pravzaprav tudi vse skupaj začelo – pri River Plateu.

Kot poročajo mediji so pri “Los millonarios” precej naklonjeni ideji o sodelovanju toda treba je videti ali si podobno želi tudi nekdanji argentinski reprezentant ali pa želi v karieri podpisati še eno finančno močno pogodbo.

V letošnji sezoni je Higuain na 34 tekmah za Juventus zabeležil 8 golov in prav toliko asistenc. Svojo kariero je začel pri River Plateu in leta 2007, preden je odšel v Italijo, igral še za madridski Real.