Inter popušča: Pristaja tudi na menjavo za Lautara

Serie A 20. Apr 202022:36 > 22:45
Emilio Andreoli/Getty Images

Barcelona stopnjuje svoj pritisk, ko govorimo o prestopu Lautara Martineza. Katalonci se kljub temu na vsak način želijo izogniti temu, da bi zanj plačali odškodnino, temveč bi prestop raje "pokrili" z drugimi igralci. Inter je dolgo zavračal tovrstno kupčijo, vendar si je očitno premislil.

Povezano

Epidemija koronavirusa je zmanjšala vrednost praktično vseh igralcev in počasi se pri Interju začenjajo zavedati, da bodo težko dobili zahtevanih 111 milijonov evrov, kolikor jih zahtevajo za Lautara Martineza. Zato so tudi začeli razmišljati o Barcelonini ponudbi za zamenjavo.

Pri Interju v prvi vrsti želijo Artura Vidala, čeprav bi Čilenec pokril samo manjši del prstopa, zato pri Barceloni razmišljajo, da bi zaradi vse večjih finančnih težav, v prestop ključili še enega igralca. Gazzetta poroča, da se v Milanu prav tako zanimajo tudi za nekatere druge igralce Barcelone (Alena, Melo, Firpo, Semedo).

Glede na veliko željo Barcelone, da v svoje vrste zvabi Martineza ter ob dejstvu, da se v dirko vključuje tudi Real, bi bili Katalonci verjetno pripravljeni žrtvovati celotno četverico ob dobrem popustu z druge strani. Zdi se, da je Lautaro še korak bližje Camp Nouu.