Razočarani Ibrahimovič spet kritizira Gazidisa

Serie A 14. Jun 202010:59 > 11:01
Enrico Locci/Getty Images

Zlatan Ibrahimovič je vse bolj nezadovoljen s trenutno situacijo pri AC Milanu, kar pomeni, da je vse bližje temu, da po koncu sezone tudi zapusti rdeče-črne in se kot vse kaže preseli v domovino k Hammarbyu.

Po poročanju italijanskih medijev je sedaj Zlatan Ibrahimovič izrazil svoje nezadovoljstvo tudi nad direktorje kluba Ivanom Gazidisom. Slednjega kritizira predvsem zaradi načina na katerega vodi klub, saj je mnenja, da to ni več Milan, kakršnega se spominja.

Odnos med Gazidisom in Ibrahimovičem je že dalj časa napet, saj so se prva nesoglasja pojavila že januarja. Ker ima Šved s klubom podpisano pogodbo samo do konca letošnje sezone gre pričakovati, da bo Ibra klub po koncu letošnje sezone tudi zapustil.

Kot se že dalj časa šušlja naj bi se za konec svoje kariere 38-letnik preselil nazaj v domovino, kjer bo zaigral za Hammarby, kjer ima v klubu tudi delno lastništvo.

Ibrahimovič trenutno sicer okreva po poškodbi, vendar upa, da bo nared za nadaljevanje sezone in sicer 22. junija, ko se bo AC Milan pomeril z Leccejem.