Sarri: Juventus nima taktičnih težav

Serie A 18. Jun 202019:04 > 19:12
Yifan Ding/Getty Images

Juventus bo znova ostal brez dvojne krone na domačih tleh, potem ko je v finalu italijanskega pokala zapravil priložnost za prvo letošnjo lovoriko. Navkljub dejstvu, da njegova ekipa na dveh tekmah po nadaljevanju sezone ni dosegla zadetka, Maurizio Sarri meni, da Juventus nima težav.

Povezano

Smo razočarani, toda v tem trenutku več niti nismo mogli doseči, ker nam manjka ostrine. Pogrešali smo nekaj igralcev in morali smo se odločiti za nekatere druge rešitve kot sicer. Imeli smo posest, vendar nam je manjkala ostrina, da bi to pretvoril v nevarne situacije. Nimamo taktičnih težav, toda igralci niso imeli dovolj odločnosti, da situacije, ki jih v normalnih okoliščinah rešujejo, tokrat niso,”Maurizio Sarri verjame, da Juventus nima težav.

Juventus je letos izgubil drugo lovoriko na domačih tleh, saj je bil v superpokalu boljđi Lazio. Stara dama ima v Serie A samo točko prednosti v primerjavi z nebeško modrimi, v Ligi prvakov pa mora na povratni tekmi osmine finala nadoknaditi poraz proti Loyonu iz prve tekme z 1:0.