Angel Di Maria naslednji v vrsti “izdajalcev”?

La liga 6. Jun 202219:55
Angel Di Maria. Foto: REUTERS/Christian Hartmann via guliverimage

Angel Di Maria se po izteku pogodbe s PSG-jem seli iz Francije. Njegova nova destinacija še ni znana, poleg Juventusa pa se je za Argentinca ogrela tudi Barcelona.

Angel Di Maria se je na zadnji tekmi francoskega prvenstva že poslovil od navijačev PSG-ja. Proti Metzu se je še zadnjič razveselil gola v majici pariškega velikana, 30. junija mu namreč poteče pogodba v francoskem glavnem mestu.

Veliko se ga je povezovalo predvsem z Juventusom, Argentinec pa si želi le enoletne pogodbe v Torinu. Svojo nogometno kariero namreč želi zaključiti v rodni Argentini.

Juventus pa ni edini klub, ki se resno zanima za usluge 34-letnika. Ta naj bi bil celo bolj zainteresiran za podpis za Barcelono, ki si ga želi predvsem zaradi njegovih izkušenj in raznolikosti v igri. Di Maria naj bi se raje preselil v Španijo kot v Italijo, kar Barcelono postavlja v določeno prednost. Tudi s Katalonci pa je pripravljen podpisati le enoletno pogodbo.

Spomnimo, Di Maria je nekdanji zvezdnik Real Madrida, zato bi bil podpis z največjim rivalom belega baleta s strani navijačev sprejet vse prej kot z navdušenjem.

Di Maria je za Barcelono alternativa za napadalca Leedsa Raphinho.

Di Maria se je iz Argentine, kjer je igral za Rosario Central, preselil v Benfico. Nato je igral še za madridski Real, Manchester United in PSG. Katera pa bo njegova zadnja evropska postojanka?

Komentari

Vaš komentar