Bo Barca po Wijnaldumu ostala tudi brez Depayja?

La liga 11. Jun 20218:23
Memphis Depay
AP Photo/Peter Dejong

Barcelona je veliko truda vložila, da bi v klub brez odškodnine pripeljala dva nizozemska reprezentanta. Georginio Wijnaldum bo kariero nadaljeval v Parizu, Katalonci pa bi utegnili ostati tudi brez Memphisa Depayja.

“Wijnaldumov scenarij Barceloni preti tudi z Depayjem,” piše katalonski Mundo Deportivo. Barcelona je brez Georginia Winjalduma ostala na zdravniškem pregledu, ko je nekdanjega vezista Liverpoola poklical trenera PSG-ja Mauricio Pochettino in ga v Pariz zvabil z dvakrat večjo plačo od Barcinih štirih milijonov.

Podobno taktiko naj bi ubral tudi Juventus in Barceloni izpred nosa speljal Memphisa Depayja. Marca je pred mesecem dni poročala, da naj bi bilo že vse dogovorjeno za prihod Depayja na Nou Camp, toda tri milijone višje ponudba stare-dame bi lahko močno premešala karte.

Ronald Koeman svojega rojaka spremlja že nekaj časa, toda zaradi obupnih finančnih razmer Barcelone si zanj ni mogel privoščiti odškodnine. Čez mesec dni Depayju poteče pogodba z Lyonom, toda kljub veliki želji po igranju za Barcelono pod vodstvom Koemana, bi Juventus z veliko višjo ponudbo lahko spremenil načrte Kataloncem.

Komentari

Vaš komentar