Roma osvojila le točko, šov pa je znova ukradel Mourinho

Nogomet 20. Feb. 202211:08 > 11:11
Delite:
Foto: guliverimages

Nogometaši Rome so v 26. krogu Serie A na domačem Olimpicu osvojili le točko na obračunu z Verono (2:2). Tekmo je znova najbolj zaznamoval trener Rimljanov Jose Mourinho, ki je bil izključen v sodniškem dodatku tekme. Razlog? Namigovanje na afero Calciopoli.

Roma je s tretjim zaporednim remijem padla na sedmo mesto italijanske Serie A, a sinovi volkulje so lahko na koncu celo zadovoljni, da je niso odnesli še slabše. Verona je namreč do 65. minute vodila z 2:0, nato pa sta za domače vendarle zadela najstnika Cristian Volpato in Edoardo Bove ter Rimljanom priigrala točko.

Najzanimivejši trenutek tekme pa se je zgodil v sodniškem dodatku tekme. Jose Mourinho je, nezadovoljen z odločitvijo sodnika Luce Pairetta, proti delilcu pravice s kretnjo nakazal telefonski klic. S tem je želel nakazati, da je sodnik tekmo “prodal”, podobno, kot je to počel njegov oče Pierluigi Pairetto, ki je bil spoznan za krivega v sloviti aferi Calciopoli. Zaradi svoje poteze je bil nemudoma izključen.

Mourinho je nato v svojem slogu zapustil igrišče, po tekmi pa v svojem slogu vse skupaj pokomentiral na družbenem omrežju Instagram.

Slika ena, posest žoge. Slika dve, direkten nogomet. Slika tri, rad imam te ljudi in za njih se borim. Slika štiri, ne bom govoril, bolje, da grem domov in si privoščim mirno večerjo. Imejte lepo nedeljo.”

Komentari

Vaš komentar