Šeško domobranec? Grda napaka pomembnega nogometnega portala

Evropa 23. Mar 202211:42 > 14:113 komentarji
Benjamin Šeško je pri 18 letih debitiral v ligi prvakov. FOTO: Guliverimages.

Nogometni portal Goal.com je objavil lestvico 50 najbolj obetavnih mladih nogometašev, ki naj bi po njihovem mnenju v prihodnjem obdobju opozorili nase. Pri članku je prišlo do zelo neprijetne grafične napake.

Slovenske ljubitelje najbolj pomembne postranske stvari na svetu vsekakor lahko veseli podatek, da je omenjena spletna stran v skupino uvrstila tudi napadalca Salzburga, Benjamina Šeška.

Član slovenske nogometne reprezentance je na tem seznamu dosegel celo deveto mesto (prvi je Anglež Jude Bellingham), toda očitno se snovalci lestvice niso niti toliko potrudili, da ob njegov profil postavijo slovensko zastavo.

Tako grafiko Šeška žal krasi preživeta zastava, ki je med 2. svetovno vojno predstavljala člane policijske-paravojaške formacije slovenskega domobranstva.

Zajem zaslona

Naj spomnimo, domobransko zastavo so pred tremi leti ob ime teniškega igralca, Aljaža Bedeneta, na digitalno grafiko zraven igrišča spravili tudi organizatorji ATP turnirja serije 500 na Dunaju, ko se je Ljubljančan v četrtfinalu tedaj meril proti Gaelu Monfilsu.

Res smo radovedni, kako lahko zastava slovenskega domobranstva globoko v 21. stoletju še zmeraj zatava v nekatere pore javnega življenja. Portal Goal.com s sedežem v Londonu bo moral to vsekakor pojasniti.

Komentari

Vaš komentar