Skrhani odnosi Ronalda s soigralci

Nogomet 15. Maj 20218:44
Cristiano Ronaldo
Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

Cristiano Ronaldo bo ostal v Torinu, tudi če si Juventus letos ne uvrsti v ligo prvakov, trdijo vodilni možje kluba. A odnosi nogometnega zvezdnika s soigralci naj bi bili vse bolj skrhani.

Ronaldo tudi v letošnji sezoni mreže trese kot za stavo. Kljub temu ima Juventus za sabo eno najslabših sezon, saj je prvič po desetletju ostal brez naslova italijanskega prvaka. Vzdušje v garderobi je zato daleč od idealnega, kot tudi odnosi med Portugalcem in soigralci, ki so po pisanju La Gazzette dello Sport slabši iz dneva v dan.

Nekdanji nogometaš Reala Madrida in Manchester Uniteda je sicer z dovoljenjem kluba med drugim manjkal tudi na ponedeljkovem treningu, namesto tega pa obiskal Ferrarijevo moštvo v formuli 1. A kot trdi italijanski športni časnik, je klubske soigralce še bolj zmotila ravnodušnost Ronalda po bolečem porazu proti Milanu z 0:3.

Pred torinsko zasedbo je sicer zahtevno obdobje, saj ji grozi, da bo ostala celo brez nastopov v ligi prvakov. Izpad dohodka kot tudi potencialna kazen zaradi pridružitve superligi bo staro damo močno udarilo po žepu, zaradi česar po trditvah Gazzette dello Sport vse bolj problematična postaja tudi Ronaldova letna plača v višini 31 milijonov evrov.

Komentari

Vaš komentar