SPINS bo vložil kazensko ovadbo zoper Olimpijo

Nogomet 16. Jan 202412:19 0 komentarjev
Predsednik SPINS Dejan Stefanović, je sklical novinarsko konferenco. FOTO: Aleš Fevžer.

Dejan Stefanović, predsednik Sindikata profesionalnih nogometašev nogometa v Sloveniji, je sporočil, da bo jutri vodilne pri Olimpiji prijavil Inšpektoratu za delo RS in vložil kazensko ovadbo.

Dejan Stefanović je že pred tednom dni najavil, da bo sindikat SPINS z igralci, ki naj bi jih pri Olimpiji šikanirali (med njimi je tudi ljubljenec navijačev in drugi strelec ekipe Mustafa Nukić, ki so mu sporočili, da nanj ne računajo več, tako da mora trenirati individualno), naznanil kaznivo dejanje policiji in podal prijavo Inšpektoratu za delo RS.

Zdaj se bo, sodeč po njegovem zapisu na družabnih omrežij, ki pa za zdaj še ni objavljen na uradnih kanalih SPINS, to očitno zgodilo.

“Šikaniranje in mobing zoper igralce pri Olimpiji se nadaljuje, zaradi česar bomo vodilne v klubu jutri prijavili Inštektoratu za delo RS in vložili kazensko ovadbo,” je na omrežju X (Twitter) danes zapisal Stefanović in odprl novo poglavje v pestri nogometni zgodbi Olimpije, ki se vleče že dlje časa, leti pa predvsem na vodilne ljudi ljubljanskega kluba na čelu z direktorjem Igorjem Barišićem in predsednikom Adamom Deliusom.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!