V javnost prišle hude obtožbe s strani Olimpije

Nogomet 2. Jul 202213:06 > 14:26 2 komentarja
Robert Prosinečki
Robert Prosinečki. FOTO: Jure Banfi.

Poti med NK Olimpija Ljubljana in Robertom Prosinečkim so se dokončno razšle. Sedaj pa v javnost prihajajo hude obtožbe na račun enih in drugih. Pri klubu so pred novinarsko konferenco Prosinečkega objavili sporočilo za javnost, ki ga v celoti objavljamo.

“Spoštovani predstavniki medijev,

Robert Prosinečki je za danes ob 13. uri napovedal novinarsko konferenco, na kateri bo želel govoriti o dogajanju zadnjih dni in tednov.

Ampak NK Olimpija Ljubljana želi pred tem povedati svojo plat zgodbe.

Robert Prosinečki je bil v preteklosti vrhunski nogometaš, danes pa živi svoje življenje, kot ga je vajen!

Noče biti vzor igralcem in slediti ​​na klubski filozofiji in vrednotam.

Potem, ko je klub napovedal njegov odhod z mesta trenerja, je v javnost iz ure v uro prihajalo vedno več nevzdržnih trditev in floskul.

Nihče pa ne ve, da je na pripravah trenerski štab večkrat (skoraj vsak dan) kartal do 4. ure zjutraj z alkoholom in cigaretami.

Poleg tega je kot trener neodgovorno prestavljal ali celo odpovedoval načrtovane treninge.

Nazadnje je trening brez posveta s predsednikom ali direktorjem kluba odpovedal dva dni pred koncem priprav.

Z naše perspektive bi bila vsa ta dejstva zadosten razlog za razhod s trenerjem, ki tako deluje v prvoligaški ekipi. Želimo pa pustiti preteklosti in pozitivno gledati v prihodnost!

Danes, v soboto 2. julija 2022, se je predsednik Adam Delius dogovoril z novim trenerjem, ki ima dovolj izkušenj v Evropi in je vrednotno usmerjen. Trenerja in njegovo ekipo bo klub javnosti predstavil v ponedeljek zjutraj.

Od sedaj naprej bosta vse poslovne odnose v klubu direktno nadzorovala predsednik kluba Adam Delius in podpredsednik dr. Christian Dollinger,” so zapisali pri NK Olimpija Ljubljana.

Pravkar poteka tudi novinarska konferenca, ki jo je sklical Robert Prosinečki. Takoj, ko bo znano kaj več, bomo o tem tudi poročali.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje