V ponedeljek Olimpijo čaka prva tekma

Nogomet 18. Jun 202110:33 0 komentarjev
olimpija
NK Olimpija Ljubljana

Potem ko so v Ljubljani za novega trenerja ustoličili Sava Miloševića, so pri Olimpiji razkrili še seznam prijateljskih obračunov. Prvi zmaje čaka že v ponedeljek.

Priprave Olimpije na novo sezono 2021/2022 so že v polnem teku. Zmaji bodo v sklopu poletnega pripravljalnega obdobja odigrali pet prijateljski tekem.

Prvi preizkus zeleno-bele čaka že v ponedeljek, ko se bodo pomerili z Neftchi Baku. Do konca junija bosta sledila še dva pripravljalna obračuna, in sicer proti Locomotiva Moskva in FK Borac Banja Luka. Na predzadnjem srečanju bo nasprotnik Olimpije FK Čukarički, generalko pred začetkom državnega prvenstva, ki ga boste v prihodnje lahko spremljali na Sportklubu, pa bo predstavljala tekma proti FC Ashdod.

Ob tem je prvo profesionalno pogodbo s pokalnim prvaki podpisal Maj Fogec, ki je zmajem obljubil zvestovo do 30.6.2024. “Otrok Olimpije” je del kluba že od najmlajših selekcij. V mladinski in kadetski ligi je v zelenem dresu skupno zbral 45 nastopov, ob koncu lanske sezone pa je debitiral tudi za člansko ekipo. Odigral je celoten obračun proti Bravu. Ob izteku mladinskega staža je podpisal svojo prvo profesionalno pogodbo.

Ob sklenitvi sodelovanja je dejal: “Občutki so fenomenalni. Zelo sem vesel, da sem podpisal pogodbo z mojim domačim klubom. Zadovoljen sem, da bom svojo nogometno pot nadaljeval prav pri Olimpiji, saj sem tu pred desetimi leti začel igrati nogomet. Sedaj moram samo še nadaljevati trdo delo in garanje.” (vir: nkolimpija.si)