Žan Medved se seli v Celje, Tabor pripeljal vezista Olimpije

Nogomet 3. Jul 202117:00 > 17:09
Žan Medved bo kariero nadaljeval v Celju. Foto: Jure Banfi

Pri nogometnem prvoligašu iz Celja nadaljujejo pospešeno kadrovanje pred začetkom nove sezone. V knežjem mestu bo v prihodnji sezoni kot posojeni igralec Slovana Bratislave igral slovenski napadalec Žan Medved. Novo okrepitev so danes predstavili tudi pri taboru Sežani.

22-letni Slovenjgradčan Žan Medved se vrača v Slovenijo, a bo prvič zaigral v prvi ligi. Napadalec mladinske izbrane vrste je ob prihodu izrazil zadovoljstvo, da se je uspel dogovoriti s Celjani, ki tako nadaljujejo z obetavnim kadrovanjem. Pomembno vlogo pri prihodu na stadion Z’dežele je odigral trener rumeno-modrih Agron Šalja.

“S trenerjem se dobro poznam, to je bil tudi eden izmed ključnih razlogov, da sem sprejel ponudbo Celja. Ko sva se pogovarjala, mi je predstavil vizije kluba in njegove cilje. Ni skrivnost, da so me želeli tudi drugi klubi v Sloveniji, ampak sam pri sebi in skupaj z mojo ekipo smo se odločili, da je Celje prava destinacija,” pravi Medved.

Prepričala ga je tudi vizija kluba: “Pred prihodom so mi bili predstavljeni jasni cilji. Odkrito lahko povem, da sem s Slovanom osvojil dve prvenstvi in ne vidim razloga, zakaj letos s Celjem ne bi napadal prvega mesta. Vem, kakšna je bila prejšnja sezona in zavedam se, da takšne sezone pridejo, ampak tukaj sem zato, da pomagam klubu uresničiti zastavljene cilje,” je še dodal Korošec. Dotaknil se je tudi prvega dvoboja Prve lige Telemach, ko se bodo Celjani za začetek v štajerskem derbiju pomerili z Mariborom: “Ne vidim nobenega razloga, zakaj ne bi iztržili pozitivnega rezultata.”

Tabor okrepil vezist iz Olimpije

Svoj drugo okrepitev so danes predstavili tudi pri Taboru iz Sežane. V svoje vrste so pripeljali  18-letnega veznista Adriana Zeljkovića, ki v Sežano prihaja iz Olimpije. V pretekli sezoni je igral za mladinsko ekipo Ljubljančanov, bil pa je tudi priključen članski ekipi, za katero je vpisal štiri prvoligaške nastope.

Komentari

Vaš komentar