Zanimivi rituali Luke Modrića pred tekmami

La liga 23. Okt 202112:32 > 12:34 0 komentarjev
AP Photo/Manu Fernandez
AP Photo/Manu Fernandez

Hrvaški zvezdnik Reala iz Madrida, Luka Modrić, je pred nedeljskim derbijem v španskem nogometnem prvenstvu proti Barceloni razkril, kakšen je njegov ritual pred vsako tekmo.

Madridski klub je na družbenih omrežjih objavil posnetek, na katerem je svoje nogometaše povprašal o ritualih, ki jih imajo pred vsako tekmo. Ti so očitno še kako pomembni za vezista Luko Modrića, saj jih ima kar nekaj.

Ko odidemo na ogrevanje, na zelenico vedno stopim s svojo levico. Pred ogrevanjem obvezno snamem prstan in verižico, pred si nadenem ščitnike pa te poljubim, saj je na njih fotografija moje družine,” je razkril Hrvat, ki je leta 2018 osvojil tudi zlato žogo.

Nogometni veteran, ki kljub svojim 36. letom še vedno igra na vrhunski ravni, je dodal, da si na poti na gostovanje čas zelo rad krajša tudi z ogledom filmov in serij ter poslušanjem glasbe.

“Ko odidemo na gostovanje, s sabo rad vzamem svoj iPad, na katerem gledam serije, na telefonu pa poslušam glasbo. Katero? Bolje, da ne veste,” je v duhovitem tonu sklenil nogometni zvezdnik.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!