Zbudil se je Jan Mlakar, šok za Hajduk v 97. minuti

Nogomet 9. Sep 202222:05
Delite:
Janu Mlakarju je pri Hajduku v zadnjem tednu steklo. FOTO: Guliverimages..

Potem ko je na prvi gol sezone čakal kar nekaj časa in ga dočakal pretekli konec tedna, je Jan Mlakar danes zadel še na drugi tekmi Hajduka v nizu. Vse do 97. minute se je zdelo, da bo velik junak Splitčanov, potem pa je Šibenik zadel in postavil končni izid 1:1.

Jan Mlakar je na prvi gol sezone čakal sedem tekem in prejšnjo nedeljo zadel pri visoki zmagi Hajduka nad Slavenom Belupom s 5:1, ko se je šele tretjič v sezoni znašel v prvi postavi Splitčanov. Očitno je prepričal, saj je danes spet igral od prve minute igral in postal junak Hajduka.

Dosegel je edini gol za Hajduk na gostovanju v Šibeniku, ko je na začetku drugega polčasa, v 49. minuti, zadel po podaji Marka Livaje. Hajduk je bil na dobri poti do zmage, potem pa so nogometaši Šibenika v 97. minuti, nekaj sekund pred iztekom dolgega sodnikovega dodatka, zabili gol in izenačili na 1:1.

Hajduk je po sedmih odigranih tekmah v hrvaškem prvenstvu pri 13 točkah, za prvakom Dinamom iz Zagreba, ki je za nameček odigral tekmo manj, ima že devet točk zaostanka.

Mlakar, ki je igral vso tekmo, je zdaj pri dveh golih v tej sezoni, skupaj pa jih je za Hajduk, h kateremu je prišel poleti 2021, v 41 nastopih dosegel devet.

Komentari

Vaš komentar