Zeljković v nogometni posel vrača velikega upa Bayerna

Nogomet 15. Jun 202415:34 0 komentarjev
Borut Semler Branko Oblak
Foto: Aleš Fevžer

Novi trener latvijske Aude iz Rige Zoran Zeljković je v Latvijo kot člana strokovnega štaba odpeljal tudi nekdanjega velikega upa Boruta Semlerja.

Borut Semler je ime, ki ljubiteljem nogometa vrne spomin v neke druge čase. Danes 39-letni nekdanji napadalec je namreč vrsto let svoje nogometno znanje nabiral v akademiji slovitega Bayerna iz Münchna in v začetku tisočletja veljal za čisto pravi dragulj slovenskega nogometa.

Sedemkratnemu slovenskemu reprezentantu se kasneje ni uspelo prebiti na največje nogometne odre, kar nekaj let je preživel v nogometnem Kazahstanu, v Sloveniji je nosil dres Domžal, Drave in Doba, kariero pa zaključil v avstrijski nogometni piramidi.

V zadnjih letih je sicer Semler kar malce izginil iz slovenskega nogometnega radarja, zdaj pa ga je malce presenetljivo v svoj strokovni štab povabil Zoran Zeljković, ki je pred dnevi postal glavni trener latvijske Aude iz Rige.

Borut Semler
Foto: FK Auda

Bolj pričakovano sta skupaj z nekdanjim trenerjem Olimpije na sever odpotovala Džengis Čavušević, ki je bil Zeljkovićev pomočnik že pri Kopru in Olimpiji ter Dino Šeremet, ki bo pri Audi odslej skrbel za vratarje.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!