Hrvati so se Slovencem oddolžili za včerajšnji poraz

Odbojka 21. Maj 202221:44 > 21:45
Delite:
Foto: Aleš Oblak / OZS

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Hali Tivoli v Ljubljani odigrala drugo pripravljalno tekmo proti Hrvaški. Po petkovi zmagi s 3:0 so bili tokrat s 3:0 (21, 20, 19) uspešnejši gostje. Novi pripravljalni tekmi Slovenijo čakata že v torek in sredo v Srbiji.

“Na zadnjih dveh tekmah sem videl predvsem to, da nas čaka še veliko dela. Najbolj pomembno pa je, da napredujemo. Pozna se, da smo se veliko prilagajali, saj ekipa že od začetka ni bila kompletna, igralci so na priprave prihajali zelo različno. Doslej nismo mogli veliko delati na specifiki, po teh dveh tekmah pa bomo za to že imeli možnost. V Srbiji nas čaka močan nasprotnik, a pričakujem, da bomo hitro napredovali,” je za Odbojkarsko zvezo Slovenije povedal Mark Lebedew, selektor Slovenije.

Slovenski odbojkarji bodo imeli v nedeljo prost dan, v ponedeljek pa bodo potovali v Srbijo, kjer jih čakata pripravljalna obračuna s tamkajšnjo izbrano vrsto. Tine Urnaut, Tonček Štern, Dejan Vinčić, Jan Kozamernik, Jure Okroglič, Janž Janez Kržič in Gregor Ropret, ki se bo kot zadnji pridružil izbrani vrsti, v Srbijo ne bodo odšli, ampak se bodo s pomočnikom selektorja Zoranom Kedačičem pripravljali v Ljubljani.

Reprezentanca Slovenije: Štern T., Pajenk, Planinšič, Bošnjak, Košenina, Štalekar, Okroglič, Klobučar, Kovačič, Štern Ž., Videčnik, Možič, Kržič, Mujanovič.

Selektor: Mark Lebedew.

Komentari

Vaš komentar