Tigrice se ne predajajo

Ljubljana – Rokometašice Krim Mercatorja v soboto na Danskem čaka predzadnja naloga v Ligi prvakinj. Tigirce se bodo udarile proti Larviku – ekskluzivni prenos srečanja ob 18.30 na SK 1!

Čeprav so izgubile vse možnosti za napredovanje na zaključni turnir, rokometašice Krim Mercatorja napovedujejo, da bodo do zadnje minute pošteno branile barve kluba. O predaji ne želijo niti slišati. V predzadnjem krogu se odpravljajo na gostovanje k Larviku, ekipi, proti kateri so z zmago začeli drugi del, nato pa se po seriji treh porazov poslovile od misli na napredovanje.

“Igralke Larvika so naš že tradicionalni nasprotnik, z njimi se srečujemo že vrsto let. Tako, kot za nas se je tudi za njih že končal pot na F4, še enkrat pa čestitam našim puncam za borbo na sobotni tekmi. Upam, da bodo tudi zadnje dve tekmi odigrale na taki ravni, čeprav je trenažni proces sedaj bolj osiromašen, tako, da nisem siguren kaj lahko pričakujem na Norveškem. Larviku smo se v zadnjih letih zelo približali, posebno zadnje dve srečanji smo odigrali zelo kakovostno,” je pred odhodom na sever Evrope dejal strateg Tone Tiselj.

V soboto sem nam žal ni izšlo za napredovanje, a povem lahko, da bomo kljub temu na zadnjih dveh tekmah dale vse od sebe, šle na zmago in opravile svoje delo do konca,” je povedala Jelena Grubišić, Maja Zrnec pa je dodala: “Strinjam se z Jeleno, ne glede na vse bomo punce poskušale odigrati kot znamo, da pokažemo, da prva tekma z Norvežankami ni bila zgolj naključje.

Liga prvakinj, drugi del, 5. krog:

Skupina B

Sobota, ob 18.15 v živo na SK 3:
Larvik – Krim Mercator

Nedelja:

Budućnost – Györi

Lestvica:
1. Györi 7 točk, 2. Budućnost 6, 3. Krim Mercator 2, 4. Larvik 1

Author: Ž. Š., Foto: Krim Mercator/Facebook