Pogumni Velenjčani: Bogati PSG ni nepremagljiv

Rokomet ostalo 28. Mar 201412:53 > 13:49

Ljubljana – Po žrebu so jim pripisovali le minimalne možnosti, nekaterri tudi teh ne, toda rokometaši Gorenja se za napovedi niso zmenili. Velenjčani bodo v nedeljo na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov proti zvezdniškemu PSG branili dva zadetka prednosti. Ekskluzivni prenos srečanja si v nedeljo od 17.00 naprej oglejte na SK 3!

Rokometaši Gorenje še naprej premikajo meje mogočega. Z enim od najmanjših proračunov v elitni Ligi prvakov so se prebili v osmino finala in zdi se, da se tudi tu še ne mislijo ustaviti. Neverjetna srčnost, ljubezen do klubskega grba in seveda nesprona kakovost so bili na prvi tekmi osmine finala močnejši od katarskih milijonov, ki so v Pariz zvabili številne svetovne zvezdnike.

  • NE SREGLEJTE: Celje PL v soboto ob 17.00 gostuje pri Flensburgu – v živo na SK 3.

Mikkel Hansen, Daniel Narcis in ostali bogataši so majhno Velenje zapuščali z dolgimi nosovi. Njihovi milijoni so se utopili v roju os, ki so pikale od začetka do konca. Pred povratno tekmo v Parizu imajo Velenjčani velika dva zadetka prednosti. Recept za zmago proti PSG poznajo, postavlja se le vprašanje, ali vajo lahko ponovoijo tudi v nedeljo.

Če se bo ponudila minimalna možnost za zmago v Parizu, jo bomo zgrabili. Niso nepremagljivi, tudi na domačem igrišču ne. Ne bojimo se velikih imen,” najboljši strelec Velenja na prvi tekmi Mario Šoštarić obljublja boj do zadnje sekunde.

Liga prvakov, osmina finala, povratne tekme:

Sobota, ob 17.30 v živo na SK 3:
Flensburg – Celje Pivovarna Laško (25:26)

Nedelja, ob 17.00 v živo na SK 3:
PSG – Gorenje (28:30)

Barcelona – Aalborg (29:22)
Veszprem – Wisla Plock (33:34)
Kiel – Motor Zaporožje (31:28)
HSV Hamburg – Vardar Skopje (28:28)
Kolding – Metalurg (17:23)
Rhein-Neckar Löwen – Kielce (28:32)

– () izid prvih tekem

Author: Ž. Š., Foto: RK Gorenje/Facebook