Ob 19.00 v živo na SK 1: Ose v kraljestvu Zlatoroga

Rokomet ostalo 4. Dec 201310:10 > 10:13

Celje – Nocoj bomo bržkone dobili odgovor na vpršanje, kdo bo vladar slovenske rokometne jeseni. Ob 19.00 si ekskluzivno na SK 1 oglejte največji derbi slovenskega klubskega rokometa med Celjem Pivovarno Laško in Gorenjem. Drugi proti prvemu!

Po uspešnem zaključku nastopov v Ligi prvakov najboljša slovenska rokometna kluba čaka še domači derbi. Derbi, ki bo bržkone odločal o jesenskem prvaku. Gorenje ima na vrhu lestvice trenutno točko prednosti. Obračun v kraljestvu Zlatoroga se začenja ob 19.00 in si ga ekskluzivno lahko ogledate na SK 1!

Eni in drugi obljubljajo spektakularno predstavo in boj do zadnje sekunde. Sodeč po zadnjih derbijih bo srečanje napeto povsem do zadnjih trenutkov, morda celo do zadnjih sekund. “Borili se bomo vseh šestdeset minut in upam, da bomo prikazali dobro igro in da bomo na koncu iztržili ugoden rezultat,” pred tekmo napoveduje strateg Velenja Ivan Vajdl, eden od glavnih celjskih adutov Luka Žvižej dodaja: “Pričakujem, da bo Zlatorog poln, kajti to je tekma, je največ kar lahko v tem trenutku dobiš od slovenskega rokometa.

Prvi derbi se je končal z zmago Velenja s 30:28, čeprav so bili Celjani boljši večino srečanja. Kako bo tokrat? Spremljajte danes v živo od 19.00 naprej na SK 1.

1. NLB Leasing liga, 14. krog:

Ob 19.00 v živo na SK 1:
Celje Pivovarna Laško – Gorenje Velenje

Author: Ž. Š., Foto: FB/Celje Pivovarna Laško, Gregor Katič