Velenjčani tekmo prestavljajo z grenkim priokusom

Rokomet 11. Feb 202216:56 0 komentarjev
Foto: Jan Gregorc

Tekma 14. kroga rokometne NLB lige med rokometnima kluboma Gorenje Velenje in Trimo Trebnje je zaradi porasta okužb pri slednjih odpovedana. Na sporedu bi morala biti v soboto, vendar je tekma že drugič prestavljena. Toda aktualni državni prvaki nekoliko dvomijo v celotno situacijo, saj so Trebanjci v terminu 4. feburarja, ko bi morala biti tekma odigrana prvotno, organizirali prijateljsko tekmo.

Tekma je prestavljena zaradi okužb v taboru Trima, ki ne more zagotoviti 12 igralcev, kot to velevajo pravila. Kaj bo sledilo, za sedaj še ni jasno.

“Kljub temu v našem klubu in v celotni rokometni javnosti ostaja grenak priokus, saj so v RK Trimo Trebnje, kljub temu, da se je prestavitev prvenstva izvedla na njihovo pobudo, v terminu 4. 2. 2022, ko je bila prvotno planirana tekma z našo ekipo, organizirali prijateljsko tekmo in s tem po nepotrebnem v težko situacijo spravili sebe in ogrozili varnost svojih igralcev ter s tem v še težjo situacijo spravili naš klub, ki ga v prihodnjih dneh čakajo pomembne tekme v državnem prvenstvu in odločilne tekme za uvrstitev med 16 najboljših ekip v EHF European League,” so zapisali pri RK Gorenje Velenje na svoji spletni strani.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!