Tyson poškodoval trenerja in ga poslal na operacijo

SK Fight 27. Nov 20209:35 > 9:51
Lintao Zhang/Getty Images

Nocoj ob 23:00 si v živo na SK 1 oglejte uradno tehtanje pred dolgo pričakovanim obračunom med Mikeom Tysonom in Royjem Jonsom Jr., medtem ko bo šlo v noči na nedeljo ob 3:00 zares.

Nekateri so z nasmeškom na obrazu prebirali določena pravila ekshibicijskega obračuna, čeprav organizatorji zatrjujejo, da bo šlo za čisto pravi boksarski spopad. Tudi Roy Jones Jr. je tovrstne namige zavrnil in vsakogar, ki misli, da bo Mike Tyson prišel samo na sparing, povabil, da mu odstopi svoje mesto v ringu.

Tudi posnetki Tysonovih priprav dajejo vedeti, da v ringu ne bo veliko prostora za ekshibicijske vložke. Iron Mike je tako na enem od treningov poškodoval svojega trenerja Rafaela Cordeira. “Nikomur nisem tega povedal, toda od sparinga z njim sem si poškodoval ramo. Naslednji teden imam operacijo. Mike Tyson je enega že poslal v bolnišnico,” je dejal Cordeiro in dodal: “V dvorani sem celotno življenje, treniral sem številne borca, toda nikogar s takšno močjo. On ima moč 24-letnika in zna trenirati in se boriti samo v najvišji prestavi.” Še kdo meni, da bomo v noči na nedeljo ob 3:00 v živo na SK 1 spremljali ekshibicijski dvoboj?

Sportklub Slovenija