McGregor: V drugo bi premagal Mayweatherja

SK Fight 8. Dec 201715:34 > 15:36
Getty Images/Matthew Lewis

Conor McGregor je očitno že pozabil na domnevni zaplet z mafijskim kartelom in veliko raje razmišlja o povratnem dvoboju s Floydom Mayweatherjem.

Tako je. Izgubil sem. On je taktični genij. Za mene je trikrat spremenil taktiko, kar je znak pravega prvaka. Na koncu se je odločil za mehiški stil. Roke je dvignil, pesti je postavil nad obrvi, se spustil in šel naprej. To je grd boksarski stil. Toda če je kar trikrat uspel spremeniti taktiko, je to znak pravega šampiona. Premagal me je in vsa čast za to,” je dejal Conor McGregor, ki še vedno ni razkril svojega naslednjega koraka. Irec je spregovoril tudi o morebitnem povratnem dvoboju. Čeprav o njem nihče ne govori, ni dvoma, da bi javnost in mediji hitro pograbili novo zgodbo o “super” obračunu.

Če pride do njega, bi se prilagodil. Pripeljal bi si težje sparing partnerje, delal več rund, sparing partnerji pa bi me bolj pritiskali. Jaz sem imel na sparingih večinoma hitre, agilne, lahke boksarje. Boksarje, ki so se večinoma gibali nazaj. Ker se tako ponavadi bori Mayweather. No, uspel me je prevarati in zato sem izgubil. Če bi dobil priložnost za povratni dvoboj, bi to popravil in ga premagal. On je v pokoju. Zato ga niti ne želim izzivati, saj gre za upokojenega boksarja. In zato ga bom pustil v pokoju. Morda pride do povratnega dvoboja. Kdo bi vedel. Toda premagal bi ga brez najmanjšega dvoma,” dodaja The Notorious, ki je očitno že pozabil, da ob prvem srečanju z Američanom ni imel niti najmanjših možnosti za zmago.