Mayweather vs. McGregor tudi v kletki?

SK Fight 2. Feb 201814:43 > 14:46
Getty Images/Matthew Lewis

Zgodba o potencialnem obračunu Floyda Mayweatherja in Conorja McGregorja v oktagonu je dobila nadaljevanje.

Getty Images

Olje na ogenj je tokrat prilil ameriški boksarski zvezdnik, ki je na družbenih omrežjih objavil kratek video, na katerem vstopa v oktagon.

https://www.instagram.com/p/BeoiiZHhK4g/

Neporaženi boksarski prvak je šel v četrtek v sodelovanju z irsko stavno hišo Paddy Power še korak dlje: “2018. Floyd Money Mayweather, MMA, kakšne so stave, Paddy? Kakšne so kvote?”

Omenjena stavna hiša je bila med sponzorji mega boksarskega dvoboja v Las Vegasu, ko je Američan slavil s tehničnim nokavtom v deseti rundi. Vse od takrat govorice o povratnem dvoboju v oktagonu ne potihnejo, čeprav je vsem jasno, da Mayweather v dvoboju po pravilih MMA nima realnih možnosti proti McGregorju. Precej podobno, kot pred boksarskim obračunom, le da je bil takrat Irec tisti, ki je imel zgolj simbolične možnosti za zmago.

To potrjuje tudi koeficient za njun eventualni MMA obračun. Paddy Power na zmago McGregorja nudi kvoto 1.05, na zmago Mayweatherja pa kar 8.50.

Rad bi se še enkrat pomeril s Floydom v ringu, lahko tudi v oktagonu. Jaz sem šel v njegov svet, dobro bi bilo, da tudi on pride v mojega,” je ob tem dejal McGregor. Ali si zvezdnika dejansko želita novega obračuna, ali zgolj za (bržkone) donosen honorar promovirata Paddy Power, bomo videli …