Wilder in Fury do konca leta še enkrat v ring

SK Fight 2. Jan 202018:17 > 18:20
Harry How/Getty Images

Tyson Fury in Deontay Wilder se pospešeno pripravljata na drugi obračun, ki nas čaka 22. februarja v meki boksa Las Vegasu, sloviti promotor Frank Warren pa je že namignil, da bomo do konca leta 2020 spremljali še en obračun med Britancem in Američanom.

Fury in Wilder se bosta poleti znova borila, toda jaz želim Furyja gledati proti WBA, IBF in WBO prvaku Anthonyju Joshui. To bi bila spektakluarna borba za britanski boks in prepričan sem, da bi dvakrat napolnili Wembley,” je delček svojih načrtov v letu 2020 v kolumni za Daily Star razkril Frank Warren, človek, ki vodi in usmerja kariero Tysona Furyja.

Deontay Wilder je aktualni prvak, ki je desetkrat zapored (!) ubranil naslov, Fury pa je, tako kot The Bronze Bomber, še vedno neporažen v svoji profesionalni karieri, hkrati pa vsaj moralni zmagovalec njunega prvega obračuna, ki se je uradno končal brez zmagovalca. Zdi se, da sta si ravno zaradi tega oba boksarja še pred povratno borbo, ki bo 22. februarja v Las Vegasu, že zagotovila tudi tretji “zmenek” in hkrati novo priložnost za astronomski zaslužek …