Anderson Silva vs. Fedor? Ni nemogoče

SK Fight 26. Sep 202210:47
Jon Kopaloff/Getty Images

Legendarni MMA borec Anderson Silva se bo prihodnji mesec v boksarskem dvoboju srečal z YouTube zvezdnikom Jakeom Paulom, predsednik Bellatorja Scott Coker pa bi Brazilca vsaj še enkrat rad videl tudi v borbi po pravilih mešanih borilnih veščin.

Anderson Silva se je od MMA-ja poslovil pred dvema letoma, ko je izgubil proti Uriahu Hallu.

Predsednik Bellatorja Scott Coker je zelo naklonjen ideji, da bi imel legendarni Brazilec veliko poslovilno MMA borbo in zato razmišlja o idejo, da bi na Japonskem organiziral borbo med njimi in še enim velikim imenom Fedorjem Emelianenkom.

“Silvi smo že ponudili borbo proti Fedorju, vendar nismo prišli do resnih pogovorov- Kontaktirali smo ga in želeli preveriti, ali pri njemu obstaja zanimanje za borbo. A on se je takrat posvetil boksu, vendar mi ne odstopamo od te ideje in ta dvoboj bi lahko organizirali na Japonskem ali v New Yorku,” je dejal Coker in dodal: “Naredimo veliko stvar, to borbo bi vsi radi gledali. Največji vseh časov proti drugemu največjemu v zgodovini. Izziv bi se bil dogovoriti pravo kategorijo, toda najprej se pogovarjajmo. Prvič smo imeli kratek pogovor in potem sem odnehal. Toda morda bi morali oživeti to idejo.”

Komentari

Vaš komentar