Fury: Če Joshue ne nokavtiram v treh rundah, bom predal

Drugi športi 30. Apr 202111:11 0 komentarjev
Tyson Fury
xGenexBlevinsx

Eddie Hearn, glavni organizator težko pričakovanega boksarskega spektakla, v katerem bosta imela glavni vlogi Anthony Joshua in Tyson Fury, napoveduje, da bodo do konca tedna znane vse podrobnosti.

Medtem ko se ekipi obeh boksarjev še naprej dogovarjajo in usklajujejo vse podrobnosti, Anthony Joshua in Tyson Fury nadaljujeta s pripravami. Fury ob napornih treningih temperaturo dviguje tudi z objavami na družabnih omrežjih. Tokrat je izzval kar UFC prvaka v težki kategoriji Francisa Ngannouja, pozabil pa ni niti na svojega rojaka.

Anthony Joshua je velik brezkoristen klošar, on ni pravi borec, ampak je rezultat ‘hypea’, ‘bodybuilder’, ‘crossfiter’ in velik ogaben s*****a,” je v svojem slogu dejal Fury in dodal: “Če si tukaj, dogovoriva se že za to borbo, ‘propalica’. Razbil te bom, nič mi ne more preprečiti, da se to ne bo zgodilo. Jaz sem številka ena in ti to veš.”

Kasneje je Fury poslal še eno sporočilo svojemu naslednjemu nasprotniku: “Razmišljal sem AJ. Če boš zdržal več kot tri runde proti meni, bom predal borbo, medtem ko bom v kotu. Tako sem samozavesten, da te bom premagal v prvih treh rundah. Ugasnil te bom.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!