Joshua vrnil udarec: Fury želi izgledati kot jaz

Drugi športi 7. Maj 202112:34 0 komentarjev
Anthony Joshua
AP Photo/Frank Augstein, File

Čeprav borba še ni uradno potrjena, po nekaterih informacijah naj bi nas od tega ločile zgolj malenkosti, Anthony Joshua in Tyson Fury nadaljujeta z verbalnim obračunavanjem in dvigovanjem temperature.

Tyson Fury je pred kratkim dejal, da Anthony Joshua bolj spominja na bodybuilderja in crossfiterja, kot na boksarja. “To pravi oseba, ki pije pivo in ga ne zanima, kako izgleda. A pravzapravi bi si želel imeti izklesano telo. Govori, da jaz izgledam kto bodybuilder, to je psihološka igra. Fury želi izgledati kot jaz in imeti ‘six pack’. Jaz sem vse tisto, kar si on želi,” ni bilo treba dolgo čakati na odgovor Joshue.

Svetovni prvak po verzijah WBA, IBF in WBO na družabnih omrežjih pogosto objavlja fotografije iz treninga, s katerimi se pohvali, da se intenzivno pripravlja na veliki spopad, medtem ko je Fury na drugi strani med drugim trdil, da dnevno popije do 12 steklenic piva. Po mnenju Joshue je vse skupaj samo del psihološke igre njegovega rojaka, ki je svetovni prvak po verziji WBC. “Ni res, da Fury popije 12 steklenic piva, ker ve, da se ne bi mogel boriti proti meni, če bi to počel. To je del njegovega načrta, ker ve, kako pomembna je borba. To je resen izpit, kateremu on namerno želi dati manjšo vrednosti. Fury zelo dobro ve, kaj naju čaka,” je dodal Joshua.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!