Najmlajši UFC borec z visokimi cilji

SK Fight 3. Feb 202310:57
Raul Rosas
Foto: xLouisxGrassex

Raul Rosas Jr. si je pred letom dni prek Dana White's Contender Series priboril pogodbo z UFC-jem. Izjemni 18-letni Mehičan je tako postal najmlajši borec v zgodovini največje svetovne MMA organizacije.

Raul Rosas Jr. je svoje predstave iz DWCS še nadgradil v svojem prvem nastopu v oktagonu, ko je s “submissionom” premagal Jaya Perrina.

Mladi Mehičan (7-0) se bo v oktagon drugič podal aprila, ko ga na UFC 287 čaka obračun proti Američanu Christianu Rodriguezu (8-1).

Mladi up UFC-ja in MMA-ja ne dvomi, da se bo njegova kariera še naprej razvijala z astronomsko hitrostjo. “Morate verjeti v sebe. Vem, da bom nekega dne postal prvak in sedaj bodo številni rekli, da sem nor. A jaz verjamem, da bom v letu dni osvojil naslov prvaka,” je samozavesten Rosas.

Želi pisati zgodovino

Borec z vzdevkom “El Nino Problema” se ne želi zaustaviti samo pri enem naslovu prvaka, želi postati prvi borec v zgodovini UFC-ja, ki bo osvojil naslov v treh različnih kategorijah.

“Vsem bom pokazal, kakšne so moje veščine. Ne zanima me, proti komu se bom boril, želim se dokazovati. Aprila vam bom pokazal, da si zaslužim napad na naslov. Ne bom slavil, dokler ne osvojim bantam, peresnolahke in lahke kategorije!” je svoje visokoleteče cilje predstavil Raul Rosas Jr.

Komentari

Vaš komentar