Nič od borbe Furyja in Joshue v 2021?

Drugi športi 1. Maj 202111:35 0 komentarjev
Tyson Fury
AP Photo/Isaac Brekken, File

Nekaj, kar se je še pred dnevi zdelo kot zaključena zgodba, je vse bolj "v oblakih". Borba med Tysonom Furyjem in Anthonyjem Joshuo za naslov nespornega svetovnega prvaka v težki kategoriji se letos najverjetneje ne bo zgodila.

Bob Arum, promotor Tysona Furyja, trdi, da so pogovori za borbo v Savdski Arabiji daleč od zaključenih in celo dodaja, da bi morda oba boksarja v letošnjem letu raje poiskala novega nasprotnika.

“Veliko stvari ni urejenih. V prvi vrsti okoli televizijskih pravic. Pogovori bi lahko trajali več mesecev. Borba julija ali avgusta deluje kot misija nemogoče. Ne verjamem, da bo do borbe prišlo niti do konca leta. Morda bi Fury in Joshua lahko našla nove nasprotnike, dokler vsega ne uredimo,” je dejal Arum.

Pred samo nekaj dnevi je Eddie Hearn, zastopnik Anthonyja Joshue, sicer zagotavljal, da se je potrebno uskladiti le še okoli podrobnosti in da bo do borbe zagotovo prišlo poleti. “Slišal sem, da je Hearn dejal, da je vse končano. Obstaja veliko zapletov. Fury ne bo čakal, temveč bo poiskal druge nasprotnike,” je dejal Arum.

Britanska “borba stoletja” je napovedana kot najdražja v zgodovini boksa.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!