Tyson želi nadaljevati: “Naslednjič bo še boljše”

SK Fight 4. Jan 202112:05
Jones Jr. Mike Tyson
Jones Jr. Mike Tyson

Legendarni Mike Tyson se je pred kratkim vrnil v ring po 15 letih. Čeprav se je z Royjem Jonesom Jr. pomeril "samo" v obračunu ekshibicijske narave, je bilo zanimanje javnosti izjemno.

Mike Tyson je “na oko” pokazal več od Royja Jonesa Jr., toda na koncu se je dvoboj končal brez zmagovalca. Ne glede na to, je 54-letni nekdanji svetovni prvak s povratkom v ring hitro povečal zanimanje za boks, ki v zadnjem času vse bolj izgublja boj proti MMA-ju …

Za boksarski spektakel v Los Angelesu so organizatorji prodali zavidljivih 1,6 milijona PPV (pay-per-view ali v prevodu plačaj in glej), kar je vsekakor številka višja od napovedi.

Gremo naprej, naslednjič bo še boljše. Bilo je zanimivo. Počutil sem se zelo dobro in to lahko ponovim,” je Tyson namignil, da se bo v ring še vrnil in dodal, da mu ponudb ne manjka: “Začeli smo Legends Only ligo in res je zanimivo. Ko sem objavil, da bom imel ekshibicijsko borbo, so se številni želeli vključiti. Uspeh naše prve prireditve je vse presenetil in sedaj se vsi želijo vključiti.”

Komentari

Vaš komentar