Tyson znova v ring, a proti komu?

Drugi športi 19. Mar 202111:46 > 11:48 0 komentarjev
Jones Jr. Mike Tyson
Jones Jr. Mike Tyson

Najmlajši svetovni boksarski prvak v težki kategoriji vseh časov Mike Tyson je v pogovoru s Saulom Alvarezom odkril, da se bo kmalu znova vrnil v ring.

Mike Tyson je 15 let dolg premor prekinil lansko leto, ko se je v ring vrnil za ekshibicijski obračun proti Royju Jonesu Jr. Šlo je za borbo dolgo osem rund po dve minuti, uradnih sodnikov ni bilo, tisti, ki so bili angažirani s strani WBC-ja, so na koncu točkovali, da se je dvoboj končal brez zmagovalca.

Ryan Kavanaugh, lastnik platforme Triller, ki je tudi organizirala obračun boksarskih ikon, se je kasneje pohvalil, da je bil povratek Tysona zadetek v polno. Prodali so okoli 1,6 milijona pay-per-view ogledov, kar jim je prineslo prihodke v višini 80 milijonov dolarjev. Jasno je bilo, da ne po takšnem uspehu ne bo potrebno dolgo čakat, da Tysona znova vidimo v ringu.

“29. maja, 31. maja, enkrat v tem terminu in na lokaciji, na kateri si se ti (Alvarez, op.p.) boril. V tistem istem ringu,” je Tyson razkril v pogovoru v svojem podcastu Hotboxin s trenutno enim največjih boksarskih zvezdnikov Saulom Alvarezom.

Spomnimo, da je Alavarez v svojem zadnjem obračunu na hard Rock stadionu v Miamiju prišel do ekspresne zmage proti turškemu boksarju Avniju Yildirimu.

Kdo bi utegnil biti naslednji nasprotnik Tysona, v tem trenutku ni znano, a se v zadnjem času največkrat omenja njegov nekdanji veliki rival Evander Holyfield.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!