Od 19.00 v živo iz Indian Wellsa: Čilić ali Đoković?

ATP 12. Mar 201411:46 > 11:49
Ljubljana – Novak Đoković je pred novo težko nalogo na turnirju v Indian Wellsu. Od četrtfinala ga loči letos odlični Hrvat Marin Čilić. S prenosi začenjamo ob 19.00, glavni vrhunec sledi v jutranjih urah.

Alejandro Gonzalez je Novaku Đokoviću odvzel set, a Srb ni dopustil presenečenja in ni ponovil napake Rafaela Nadala. Drugega igralca sveta v osmini finala čaka težak obračun proti Marinu Čiliću, ki je letos osvojil že dva turnirja. “V dvoboju s Čilićem si ne bom smel privoščiti upada koncentracije. Igra v odlični formi in v zadnjih mesecih je po skupnem delu z Goranom Ivaniševićem zelo napredoval,” je dejal Đoković. 
Če bom želel zmagati, bomo moral skozi celoten dvoboj igrati na najvišji možni ravni. Igrala sva veliko obračunov na različnih podlagah, toda že nekaj časa še nisva srečala. Je bolj agresiven in pogosteje prihaja na mrežo,” je še dodal Srb, ki bo na igrišče stopil ob 4.30 zjutraj. Obračun si boste v živo lahko ogledali na SK 1.
Moške obračune bosta danes odprla Andy Murray in Miloš Raonić. Britanec se trudi že od začetka turnirja, vendar se zdi vse bolj nevaren. Na igrišču bomo gledali tudi Rogerja Federerja, ki se bo udaril s Tommyjem Haasom. Stasnislasa Wawrinko čaka neugodni Kevin Anderson
Velja omeniti tudi zanimiv obračun v ženski konkurenci. Druga nosilka Agnieszka Radwanska bo lopar prekrižala z Jeleno Janković.
Zanimivega dogajanja res ne bo manjkalo. Na SK 2 s prenosi začenjamo ob 19.00, na SK 1 sledi vklop po koncu Lige prvakov, po kratkem premoru se bomo preko luže znova vrnili ob 3.00 zjutraj, nekaj obračunov pa si boste lahko ogledali tudi na SK 3, kjer bomo z neposrednimi prenosi začeli ob 19.00

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images