Ob 21.30 v živo na SK 1: Kdo se bo pridružil Federerju in Dolgopolovu?

ATP 14. Mar 201410:54 > 10:55

Ljubljana – Danes bomo dobili preostala dva polfinalista moškega dela turnirja v Indian Wellsu in finalistki med dekleti. Prvi del prenosov se ob 21.30 začenja na SK 1, drugi pa ob 2.30 na SK 2!

Za prvo finalno vstopnico (v soboto ob 22.00 vklop na SK 1) se bosta v soboto pomerila prerojeni Roger Federer in vse boljši Aleksander Dolgopolov. Kdo se bo pomeril v drugem polfinalu, bomo izvedeli danes. Preostala dva moška četrtfinala si oglejte danes od 21.30 naprej na SK 1.

Nocoj bosta prva na osrednje igrišče stopila Julien Benneteau in Novak Đoković. Francoz je nastopil že v osmih finalih, a v vseh primerih ostal praznih rok. Kljub temu ga ne gre prehitro odpisati, saj življenje piše čudne zgodbe, ob tem pa je letošnji turnir v kalifornijski puščavi ponudil že toliko presenečenj, da novega ne gre izključii.

  • NE SPREGLEJTE: Velika finala si v nedeljo ob 20.00 oglejte ekskluzivno na SK 1!

A vendarle morajo biti navijači Francoza realni. Na drugi strani bo stal drugi igralec sveta, ki je po prvem izgubljenem nizu proti Marinu Čiliću morda celo prvič v letošnji sezoni pokazal svoj stari obraz. Proti Benneteau ga kljub temu ne čaka lahko delo, toda kdo v četrtfinalu Mastersa serije 1000 pričakuje enostavno delo?

Ob 23.00 bo na sporedu še drugi polfinale, v katerem se bosta udarila domači matador John Isner in Ernests Gulbis. Oba igralca sta bolj pristaša igre z osnovne črte in močnih servisov. Pričakujemo hitro igro, v kateri nikar ne zatisnite očesa, saj lahko hitro zamudite kakšno spektakularno točko.

Indian Wells, četrtfinale, ATP, ob 21.30 v živo na SK 1:
Julien Benneteau (Fra) – Novak Đoković (Srb/2)
John Isner (ZDA/12 – Ernests Gulbis (Lat/20)

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images