Ob 16.00 v živo na SK 1 in SK 2: Teniška poslastica iz Miamija

ATP 20. Mar 201412:05 > 12:15

Ljubljana – Danes od 16.00 naprej na SK 1 in SK 2 uživajte v ekskluzivnih prenosih obračunov iz mastersa v Miamiju. Bolj zanimivo bo v ženskem delu, a tudi med moškimi se obeta nekaj izjemnih obračunov.

S prenosi iz Miamija na obeh programih začenjamo ob 16.00. Na Floridi bomo ostali do večernih ur, saj na SK 1 ob 21.05 prenašamo povratni obračun osmine finala Evropske lige med Salzburgom in Baslom, na SK 2 pa si boste ob 20.45 lahko ogledali obračun Evrolige med Partizanom in Maccabijem. Po koncu se znova vračamo v Miami, kjer nato ostajamo vse do zgodnih jutranjih ur.

Med dekleti se bodo danes med drugimi predstavile tudi Serena Williams, Marija Šarapova in Ana Ivanović. Sprva se bo predstavila slednja, ki se bo pomerila z domačinko Lauren Davis. Lepo Srbkinjo čaka težko delo, saj je Davisova v Indian Wellsu igrala odlično in izločila tudi Viktorijo Azarenko.

Prva nosilka Serena Williams bo pot začela Jaroslavi Švedovi. Tudi Kazahstanki žreb ni bil ravno naklonjen, vendar zagotovo ne spada med igralke, ki se predajo že pred prihodom na igrišče. Američanka bi lahko imela kar nekaj dela. Program bo zaključila Marija Šarapova. Rusinji se bo zoperstavila Nara Kurumi, ki ji strokovnjaki ne pripisujejo večjih možnosti.

Najvišje postavljeni igralci v moški konkurenci bodo danes še počivali, kar pa ne pomeni, da bomo ostali brez zanimivega dogajanja. Avstralski veteran Lleyton Hewitt se bo pomeril z Robinom Haasejem, Federica Delbonisa čaka kvalifikant Ryan Harrison, še kako zanimiv bi utegnil biti tudi dvoboj med Samom Querreyjem in Sergejem Stakhovskim.

Danes se bo v Miamiju predstavil tudi Aljaž Bedene, ki se je uspel prebiti skozi kvalifikacijsko sito, vendar njegovega obračuna ne bomo prenašali v neposrednem prenosu. Ljubljančan se bo v 1. krogu pomeril s Tajvancem Jimmyjem Wangom.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images