Ob 12:00 v živo na SK 1 in SK 2: Po pesku se tenisači selijo na travo

ATP 9. Jun 201412:06 > 12:38

Ljubljana – Peščeni del sezone se je končal z devetim zmagoslavjem Rafaela Nadala v Parizu, že danes pa bomo videli prve obračune na travi. Na SK 1 od 12:00 naprej spremljajte obračune iz Birminghama, kjer se merijo dekleta, na SK 2 pa vas čaka moški turnir iz Halleja. Seveda je to le ogrevanje pred vrhuncem – obračuni na sveti travi v Wimbledonu, ki jih boste lahko spremljali na programih Sport Kluba!

V obračunih iz Birminghama in Halleja boste lahko na SK 1 in SK 2 uživali vse do nedelje. Oba turnirja veljata za pravo uverturo v travnati del teniške sezone, ki nikoli ne razočara. Tako na Otoku kot v Nemčiji bomo še pogrešali najboljše igrale in igralce, kar pa ne pomeni, da bomo prikrajšani za pravi teniški spektakel.

Današnje obračune iz Birminghama bosta odprli Donna Vekić in Belinda Bencic, nato pa bomo v živo spremljali še obračune Jie Zheng – Francesca Schiavone, Mona Barthel – Ajla Tomljanović in Kristina Mladenović – Shahar Peer.

Na čudovitem teniškem objektu v Halleju, ki nosi ime po Gerryju Webru, se bosta prva udarila Andreas Seppi in Philipp Kohlschreiber, nato pa še Peter Gojowczyk – Michal Przysiezny, Dustin Brown – Andrey Kuznetsov in Jan-Lennard Struff – Joao Sousa.

Author: Ž. Š., Foto: Getty images